Publikációk

A párizsi előadásom kicsit módosított változata, amit a Zsigmond Király Főiskoláján adtam elő 2012. novemberében: Élő rokonok felkutatása Magyaroszágon. 
 
Az IAJGS párizsi konferenciáján (2012. július) elmondott előadásom arról, hogyan kutassunk fel élő rokonokat Magyarországon. 
 
Erica Hahn újabb cikke családfakutatásáról, "Why I went to Serbia and what I learned", megjelent: Morasha, The Jewish Genealogical Society of Illinois, 2011 ősz 
 
Lásd Erica Hahn "Nyomozom a családom titkos örökségét Magyarországon és Szerbiában."; megjelent: American Ancestors, 12. évf, 1. sz. (2011 tél), 33-36, 43 oldal; ld. www.AmericanAncestors.org 
 
Az APG Quarterly (Hivatásos családfakutatók egyesületének negyedéves lapja) 2009. márciusi számában mutatta be a tevékenységünket. 
 
A Szombat zsidó politikai és kulturális magazinban jelent meg egy hosszabb cikk a magyarországi zsidó családfakutatásról, amelyben minket is többször idéztek. 
 
A Centropa arra kért, hogy indítsak egy családfakutatással foglalkozó rovatot az akkor induló újságukban. Csak egy szám jelent meg nyomtatásban, a második csak elektronikusan volt olvasható. 
 
Egy kedves referencia jelent meg rólunk a "Genealogy Sites I do not hate" (Családfakutató oldalak, amelyeket nem utálok) blogban. 
 
Az augusztusi előadást foglalta össze az Avotaynu őszi cikke. 
 
2006. augusztusában előadást tartottam az IAJGS (Nemzetközi zsidó családfakutató társaságok egyesülete) által szervezett konferencián New Yorkban. Kevésbé ismert könyveket, publikációkat mutattam be a 
 
A "Dorot" magazinban megjelent rövid írás, amelyben bemutatásra kerül a Hungarian Jewish Roots (2003 ősze.)