Publikációk

A p√°rizsi el√Ķad√°som kicsit m√≥dos√≠tott v√°ltozata, amit a Zsigmond Kir√°ly F√Ķiskol√°j√°n adtam el√Ķ 2012. november√©ben: √Čl√Ķ rokonok felkutat√°sa Magyarosz√°gon. 
 
Az IAJGS p√°rizsi konferenci√°j√°n (2012. j√ļlius) elmondott el√Ķad√°som arr√≥l, hogyan kutassunk fel √©l√Ķ rokonokat Magyarorsz√°gon. 
 
Erica Hahn √ļjabb cikke csal√°dfakutat√°s√°r√≥l, "Why I went to Serbia and what I learned", megjelent: Morasha, The Jewish Genealogical Society of Illinois, 2011 √Ķsz 
 
L√°sd Erica Hahn "Nyomozom a csal√°dom titkos √∂r√∂ks√©g√©t Magyarorsz√°gon √©s Szerbi√°ban."; megjelent: American Ancestors, 12. √©vf, 1. sz. (2011 t√©l), 33-36, 43 oldal; ld. www.AmericanAncestors.org 
 
Az APG Quarterly (Hivat√°sos csal√°dfakutat√≥k egyes√ľlet√©nek negyed√©ves lapja) 2009. m√°rciusi sz√°m√°ban mutatta be a tev√©kenys√©g√ľnket. 
 
A Szombat zsid√≥ politikai √©s kultur√°lis magazinban jelent meg egy hosszabb cikk a magyarorsz√°gi zsid√≥ csal√°dfakutat√°sr√≥l, amelyben minket is t√∂bbsz√∂r id√©ztek. 
 
A Centropa arra k√©rt, hogy ind√≠tsak egy csal√°dfakutat√°ssal foglalkoz√≥ rovatot az akkor indul√≥ √ļjs√°gukban. Csak egy sz√°m jelent meg nyomtat√°sban, a m√°sodik csak elektronikusan volt olvashat√≥. 
 
Egy kedves referencia jelent meg r√≥lunk a "Genealogy Sites I do not hate" (Csal√°dfakutat√≥ oldalak, amelyeket nem ut√°lok) blogban. 
 
Az augusztusi el√Ķad√°st foglalta √∂ssze az Avotaynu √Ķszi cikke. 
 
2006. augusztus√°ban el√Ķad√°st tartottam az IAJGS (Nemzetk√∂zi zsid√≥ csal√°dfakutat√≥ t√°rsas√°gok egyes√ľlete) √°ltal szervezett konferenci√°n New Yorkban. Kev√©sb√© ismert k√∂nyveket, publik√°ci√≥kat mutattam be a 
 
A "Dorot" magazinban megjelent r√∂vid √≠r√°s, amelyben bemutat√°sra ker√ľl a Hungarian Jewish Roots (2003 √Ķsze.)