Áraink

Minden alkalommal, amikor egy rég elveszett rokont, a felmenők nevét, vagy egyéb információt keresünk, más és más módszerrel végezzük a kutatást. Mindig a meglévő információk határozzák meg, hogy merre lehet elindulni a kutatás során. Ezért nem tudunk árlistát sem adni, hiszen minden attól függ, milyen információ áll a rendelkezésünkre és mit kell felkutatnunk.

Mielőtt árajánlatot adunk, mindig végzünk egy rövid "elő-felmérést", ami alapján meg tudjuk ítélni, milyen nehéz megszerezni a keresett információt, mennyi munkát kell végezzünk a kutatás sikerességéhez. Ezután tudunk árajánlatot adni.

Anyakönyvi kutatások, temetői keresések soha nem biztos, hogy eredménnyel is járnak. A régi sírok elporladhattak, az anyakönyvek eltűnhettek az idők során. Emiatt Ön sosem az eredményt fizeti meg, hanem azt az időt és pénzt, amit mi a kutatásra fordítottunk. Előfordulhat, hogy hosszabb keresés után sem találunk semmit - és Önnek mégis számlát állítunk ki. Számunkra is kényelmetlen, ha nem sikerül felkutatni a kívánt információt, ezért is végezzük el előzetesen a már említett "elő-felmérést". Amikor árajánlatot adunk, egyben azt is közöljük, mennyire tartjuk valószínűnek, hogy találunk is valamit. Így próbáljuk csökkenteni a kudarc lehetőségét.

A fizetés módja egyéni igényektől függően bármi lehet, s lehetőség van részletre történő fizetésre is.

További információért és egyénre szabott árajánlatért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.