Bemutatkozás

Üdvözöljük a Hungarian Jewish Roots magyarországi zsidó családfakutatással foglalkozó weboldalán!

A családfakutatással a zsidó történelmet szeretnénk mindenki számára közel hozni a jelenhez. Őseink életén keresztül megismerhetjük azt a kort, amelyben a jiddische Mame igazi nagycsaládot tartott össze; amikor a rokoni szálak kuszaságán keresztül lélegzett a zsidó közösség a falvakban, kis- és nagyvárosokban. Felkutatjuk az elhagyatott sírokat, megtaláljuk az elvesztett unokatestvéreket és DNS-vizsgálat nélkül bebizonyítjuk, ha valamelyik médiasztár rokona Önnek!

A Nevek oldalon egy adatbázis található: az 1845-1944 közötti időszakból, hétköznapi és híres magyar zsidókról gyűjtünk össze információkat, s ezeket tartalmazza az adatbázis. Jelenleg már több mint 10 000 személyt tartalmaz az adatbázis. A Források oldalon pedig ahhoz próbálunk segítséget nyújtani, hogy Ön is sikerrel kutathassa családjának a történetét: könyveket, újságokat és egyéb publikációkat sorolunk fel, amelyekben értékes és érdekes adatokat találhatunk rokonainkról.

Oldalainkon továbbá részletes információt talál szolgáltatásainkról és szerződési feltételeinkről.

Kérjük, segítsen nekünk széppé tenni ezt a honlapot. Ha ötlete, véleménye, kritikája van az oldallal kapcsolatban, ossza meg velünk!

A Hungarian Jewish Roots jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kíván az oldal olvasgatásához, családfájának elkészítéséhez!