√Āraink

Minden alkalommal, amikor egy r√©g elveszett rokont, a felmen√Ķk nev√©t, vagy egy√©b inform√°ci√≥t keres√ľnk, m√°s √©s m√°s m√≥dszerrel v√©gezz√ľk a kutat√°st. Mindig a megl√©v√Ķ inform√°ci√≥k hat√°rozz√°k meg, hogy merre lehet elindulni a kutat√°s sor√°n. Ez√©rt nem tudunk √°rlist√°t sem adni, hiszen minden att√≥l f√ľgg, milyen inform√°ci√≥ √°ll a rendelkez√©s√ľnkre √©s mit kell felkutatnunk.

Miel√Ķtt √°raj√°nlatot adunk, mindig v√©gz√ľnk egy r√∂vid "el√Ķ-felm√©r√©st", ami alapj√°n meg tudjuk √≠t√©lni, milyen neh√©z megszerezni a keresett inform√°ci√≥t, mennyi munk√°t kell v√©gezz√ľnk a kutat√°s sikeress√©g√©hez. Ezut√°n tudunk √°raj√°nlatot adni.

Anyak√∂nyvi kutat√°sok, temet√Ķi keres√©sek soha nem biztos, hogy eredm√©nnyel is j√°rnak. A r√©gi s√≠rok elporladhattak, az anyak√∂nyvek elt√Ľnhettek az id√Ķk sor√°n. Emiatt √Ėn sosem az eredm√©nyt fizeti meg, hanem azt az id√Ķt √©s p√©nzt, amit mi a kutat√°sra ford√≠tottunk. El√Ķfordulhat, hogy hosszabb keres√©s ut√°n sem tal√°lunk semmit - √©s √Ėnnek m√©gis sz√°ml√°t √°ll√≠tunk ki. Sz√°munkra is k√©nyelmetlen, ha nem siker√ľl felkutatni a k√≠v√°nt inform√°ci√≥t, ez√©rt is v√©gezz√ľk el el√Ķzetesen a m√°r eml√≠tett "el√Ķ-felm√©r√©st". Amikor √°raj√°nlatot adunk, egyben azt is k√∂z√∂lj√ľk, mennyire tartjuk val√≥sz√≠n√Ľnek, hogy tal√°lunk is valamit. √ćgy pr√≥b√°ljuk cs√∂kkenteni a kudarc lehet√Ķs√©g√©t.

A fizet√©s m√≥dja egy√©ni ig√©nyekt√Ķl f√ľgg√Ķen b√°rmi lehet, s lehet√Ķs√©g van r√©szletre t√∂rt√©n√Ķ fizet√©sre is.

Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt √©s egy√©nre szabott √°raj√°nlat√©rt k√©rj√ľk, vegye fel vel√ľnk a kapcsolatot.