Bemutatkoz√°s

√údv√∂z√∂lj√ľk a Hungarian Jewish Roots magyarorsz√°gi zsid√≥ csal√°dfakutat√°ssal foglalkoz√≥ weboldal√°n!

A csal√°dfakutat√°ssal a zsid√≥ t√∂rt√©nelmet szeretn√©nk mindenki sz√°m√°ra k√∂zel hozni a jelenhez. √ēseink √©let√©n kereszt√ľl megismerhetj√ľk azt a kort, amelyben a jiddische Mame igazi nagycsal√°dot tartott √∂ssze; amikor a rokoni sz√°lak kuszas√°g√°n kereszt√ľl l√©legzett a zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a falvakban, kis- √©s nagyv√°rosokban. Felkutatjuk az elhagyatott s√≠rokat, megtal√°ljuk az elvesztett unokatestv√©reket √©s DNS-vizsg√°lat n√©lk√ľl bebizony√≠tjuk, ha valamelyik m√©diaszt√°r rokona √Ėnnek!

A Nevek oldalon egy adatb√°zis tal√°lhat√≥: az 1845-1944 k√∂z√∂tti id√Ķszakb√≥l, h√©tk√∂znapi √©s h√≠res magyar zsid√≥kr√≥l gy√Ľjt√ľnk √∂ssze inform√°ci√≥kat, s ezeket tartalmazza az adatb√°zis. Jelenleg m√°r t√∂bb mint 10 000 szem√©lyt tartalmaz az adatb√°zis. A Forr√°sok oldalon pedig ahhoz pr√≥b√°lunk seg√≠ts√©get ny√ļjtani, hogy √Ėn is sikerrel kutathassa csal√°dj√°nak a t√∂rt√©net√©t: k√∂nyveket, √ļjs√°gokat √©s egy√©b publik√°ci√≥kat sorolunk fel, amelyekben √©rt√©kes √©s √©rdekes adatokat tal√°lhatunk rokonainkr√≥l.

Oldalainkon tov√°bb√° r√©szletes inform√°ci√≥t tal√°l szolg√°ltat√°sainkr√≥l √©s szerz√Ķd√©si felt√©teleinkr√Ķl.

K√©rj√ľk, seg√≠tsen nek√ľnk sz√©pp√© tenni ezt a honlapot. Ha √∂tlete, v√©lem√©nye, kritik√°ja van az oldallal kapcsolatban, ossza meg vel√ľnk!

A Hungarian Jewish Roots jó szórakozást és kellemes kikapcsolódást kíván az oldal olvasgatásához, családfájának elkészítéséhez!