Adatvédelem

A Hungarian Jewish Roots elkötelezett híve a személyes adatok védelmének. Az oldalaink látogatóinak adatvédelmi aggályait komolyan vesszük, hogy ezzel is biztosítsuk szolgáltatásunk magas színvonalát.

A Hungarian Jewish Roots csak olyan adatot tárol (név, cím, email cím, stb.), amelyeket az oldal látogatója önként osztott meg velünk akár emailen, akár az oldal vendégkönyvén keresztül. Ezeket az adatokat kizárólag családfakutatási célra használjuk fel, nem egyesítjük más forrásból származó adatbázisainkkal és semmilyen formában nem adjuk át harmadik félnek. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy illetéktelenek kezébe ezek az adatok ne kerülhessenek.

A Hungarian Jewish Roots oldala tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Az üzemeltetőnek nem áll és nem is állhat kontrollja alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért az üzemeltető semmilyen felelõsséget nem tud vállalni.

Családfakutatásaink során óhatatlanul is személyes adatokat tartalmazó információk jutnak tudomásunkra. Ezeket az információkat sem adjuk tovább harmadik személynek előzetes hozzájárulás nélkül. Amennyiben úgy gondoljuk, sikerült Önnek élő rokont találni, erről mindig Önt értesítjük először.