Adatvédelem

A Hungarian Jewish Roots elk√∂telezett h√≠ve a szem√©lyes adatok v√©delm√©nek. Az oldalaink l√°togat√≥inak adatv√©delmi agg√°lyait komolyan vessz√ľk, hogy ezzel is biztos√≠tsuk szolg√°ltat√°sunk magas sz√≠nvonal√°t.

A Hungarian Jewish Roots csak olyan adatot t√°rol (n√©v, c√≠m, email c√≠m, stb.), amelyeket az oldal l√°togat√≥ja √∂nk√©nt osztott meg vel√ľnk ak√°r emailen, ak√°r az oldal vend√©gk√∂nyv√©n kereszt√ľl. Ezeket az adatokat kiz√°r√≥lag csal√°dfakutat√°si c√©lra haszn√°ljuk fel, nem egyes√≠tj√ľk m√°s forr√°sb√≥l sz√°rmaz√≥ adatb√°zisainkkal √©s semmilyen form√°ban nem adjuk √°t harmadik f√©lnek. Mindent megtesz√ľnk annak √©rdek√©ben, hogy illet√©ktelenek kez√©be ezek az adatok ne ker√ľlhessenek.

A Hungarian Jewish Roots oldala tartalmaz hivatkoz√°sokat m√°s oldalakra is. Az √ľzemeltet√Ķnek nem √°ll √©s nem is √°llhat kontrollja alatt ezen oldalak adatk√∂zl√©se, √≠gy ezen oldalak adatk√∂zl√©s√©√©rt, valamint ezen oldalak szem√©lyis√©gi jogokban val√≥ elj√°r√°s√°√©rt az √ľzemeltet√Ķ semmilyen felelõss√©get nem tud v√°llalni.

Csal√°dfakutat√°saink sor√°n √≥hatatlanul is szem√©lyes adatokat tartalmaz√≥ inform√°ci√≥k jutnak tudom√°sunkra. Ezeket az inform√°ci√≥kat sem adjuk tov√°bb harmadik szem√©lynek el√Ķzetes hozz√°j√°rul√°s n√©lk√ľl. Amennyiben √ļgy gondoljuk, siker√ľlt √Ėnnek √©l√Ķ rokont tal√°lni, err√Ķl mindig √Ėnt √©rtes√≠tj√ľk el√Ķsz√∂r.